Nieuws
Gewonde bij steekpartij in flat Verzetswijk   Zondagavond rond zeven uur heeft er een steekpartij plaatsgevonden in een flat in Verzetswijk.   Het incident vond... Voorleesmoment voor peuters en kleuters HOUT - Stad & Natuur organiseert op de Kemphaan een voorleesochtend en -middag voor peuters en kleuters op... Video: leerlingen Artecollege krijgen les op MBO Almere Buiten Video: Leerlingen van het Artecollege uit Poort krijgen ICT-les op het MBO-College Almere in Buiten. Ze krijgen ICT-praktijkles... Laatste Expeditiemiddag voor groep 8 ALMERE - De leerlingen van groep 8 van de basisschool staan weer voor een lastige keuze. Voor 1... Ondersteuning voor havo/vwo leerlingen met autismespectrumstoornisFeestelijke opening Trajectlokaal Oostvaarders College BUITEN - Het Oostvaarders College is dit schooljaar gestart met trajectbegeleiding voor havo/vwo leerlingen met ASS (autismespectrumstoornis) en... Echnaton start sportieve vmbo-leerafdeling ALMERE – Scholengemeenschap Echnaton is gestart met een nieuwe leerafdeling binnen het vmbo. Bij ‘Sportleerbedrijf Echnaton’ worden leerlingen... Sociale huurwoningen in Floriadewijk blijven ALMERE – Het college moet vasthouden aan het uitgangspunt dat 30 procent van de huizen in de toekomstige... Autoluwe Floriadewijk zorgt voor twijfel ALMERE - Het plan om de toekomstige Floriadewijk autoluw te maken zorgt voor verdeeldheid bij de gemeenteraad. Het... Gemeente wil dat ProRail platen station veiliger maakt Wethouder Tjeerd Herrema wil dat ProRail maatregelen gaat nemen bij het station Almere Centrum. Donderdag raakten daar tijdens... Stormschade: Dak kantine Sporting Almere weggewaaid Op het complex van Almere City FC is het dak van het gebouw van Sporting Almere naar beneden...

Wandeltocht langs de Almeerse Plassen

ALMERE - De routes van deze wandeltocht op 13 en 14 januari gaan onder meer langs de Noorderplassen, Lepelaarplas, Leeghwaterplas en Wilgenplas. En een rondje Weerwater.
De routes volgen de markeringen van Wandelnet Almere met de groene bordjes. (Foto: aangeleverd)

De start is vanaf 09.00 uur tot 13.00 uur in buurtcentrum Pakwijk, Haagbeukweg 42. De route vanaf NS-station Almere Parkwijk is duidelijk gemarkeerd. Tijdens Almeerdaagse wandeltochten bestaat de kans op een ontmoeting met een nieuwsgierige wandelaar uit Delfzijl, Breda of andere stad.
Deelnemers kunnen kiezen uit afstanden van 5, 10, 15, 20, 25 en 30 kilometer. Deze routes volgen de markeringen van Wandelnet Almere, de groene bordjes die al enkele jaren aan (lantaarn) palen zijn bevestigd. Wandelnet Almere wordt steeds uitgebreid, dus Oosterwold, Pampushout en andere nieuwe gebieden worden spoedig ook opgenomen in deze routes.
Inschrijfgeld 5 euro, leden van KWBN 4 euro, kinderen tot 12 jaar GRATIS.
Info en online inschrijven: www.almeerdaagse.nl
Start en finish: 13-14 januari Buurtcentrum Parkwijk, Haagbeukweg 42
Artikel geplaatst op: 10 januari 2018 - 09:34

Gerelateerd

Delen