Nieuws
Gewonde bij steekpartij in flat Verzetswijk   Zondagavond rond zeven uur heeft er een steekpartij plaatsgevonden in een flat in Verzetswijk.   Het incident vond... Voorleesmoment voor peuters en kleuters HOUT - Stad & Natuur organiseert op de Kemphaan een voorleesochtend en -middag voor peuters en kleuters op... Video: leerlingen Artecollege krijgen les op MBO Almere Buiten Video: Leerlingen van het Artecollege uit Poort krijgen ICT-les op het MBO-College Almere in Buiten. Ze krijgen ICT-praktijkles... Laatste Expeditiemiddag voor groep 8 ALMERE - De leerlingen van groep 8 van de basisschool staan weer voor een lastige keuze. Voor 1... Ondersteuning voor havo/vwo leerlingen met autismespectrumstoornisFeestelijke opening Trajectlokaal Oostvaarders College BUITEN - Het Oostvaarders College is dit schooljaar gestart met trajectbegeleiding voor havo/vwo leerlingen met ASS (autismespectrumstoornis) en... Echnaton start sportieve vmbo-leerafdeling ALMERE – Scholengemeenschap Echnaton is gestart met een nieuwe leerafdeling binnen het vmbo. Bij ‘Sportleerbedrijf Echnaton’ worden leerlingen... Sociale huurwoningen in Floriadewijk blijven ALMERE – Het college moet vasthouden aan het uitgangspunt dat 30 procent van de huizen in de toekomstige... Autoluwe Floriadewijk zorgt voor twijfel ALMERE - Het plan om de toekomstige Floriadewijk autoluw te maken zorgt voor verdeeldheid bij de gemeenteraad. Het... Gemeente wil dat ProRail platen station veiliger maakt Wethouder Tjeerd Herrema wil dat ProRail maatregelen gaat nemen bij het station Almere Centrum. Donderdag raakten daar tijdens... Stormschade: Dak kantine Sporting Almere weggewaaid Op het complex van Almere City FC is het dak van het gebouw van Sporting Almere naar beneden...

Schrijvers on Stage met Kader Abdolah en Wanda Reisel

STAD CENTRUM – In de talkshow Schrijvers on Stage ontvangt interviewer en presentator Oscar Kocken op donderdag 18 januari de Iraans-Nederlandse schrijver Kader Abdolah en de schrijfster Wanda Reisel.

Het gesprek met Abdolah gaat over zijn nieuwe roman ‘Het Gordijn’, een hoogstpersoonlijk en soms ook pijnlijk verslag van Kaders ontmoeting met zijn dementerende moeder. Naast Abdolah neemt ook Wanda Reisel op het podium plaats om te praten over het boek 'Of heb ik het verzonnen?' Een geestig en ontroerend portret van een levenslange vriendschap dat zij schreef samen met Herman Koch.
Schrijvers on Stage vindt plaats in de nieuwe zaal in bibliotheek Stad. De aanvang is 20.00 uur. Kaarten kosten 6,50 euro voor bibliotheekleden en 8,50 euro voor niet-leden en zijn verkrijgbaar via de website www.denieuwebibliotheek.nl of bij de klantenservicebalie in de bibliotheek.
Artikel geplaatst op: 09 januari 2018 - 16:02

Gerelateerd

Delen