Nieuws
UPDATE: Haddock en gemeente al sinds december in gesprek Door Robert MienstraALMERE – Haddock Watersport en de gemeente zijn met elkaar in gesprek gegaan over het conflict... PVV wil spaceboxen Carel Willinklaan weg hebben Door Robert MienstraTUSSEN DE VAARTEN – “De spaceboxen die opgeslagen staan aan de Carel Willinklaan op het bedrijventerrein... Running Dinner levert ruim 8.000 euro op voor vervulling wensen ouderen STAD CENTRUM – Het jaarlijkse ‘Running Dinner’ van de Tafelronde Almere 155 bracht donderdag 8.155 euro op voor... Nieuwe eigenaar  Brasserie Bakboord   HAVENKOM - Horecaondernemer Taco van der Meer is de nieuwe eigenaar van Brasserie Bakboord. Na het verlies... Negende editie Floriade Breakfast Club in Natuurbelevingscentrum de OostvaardersAlmeerders in gesprek over ‘Growing Green Cities’ in de wijk OOSTVAARDERSPLASSEN - Tijdens de negende editie van de Floriade Breakfast Club kwamen op donderdag 15 februari zo’n veertig... Provincie teleurgesteld over uitgestelde opening Lelystad Airport ALMERE – Lelystad Airport gaat niet in 2019 open. Minister Van Nieuwenhuizen (Infrastructuur en Waterstaat) heeft na inspraak... Mantelzorgmakelaar houdt gratis spreekuur in bibliotheek STAD CENTRUM – Mantelzorg doet u uit liefde voor een naaste. Wellicht heeft u vragen over een PGB... Nu inschrijven voor schoolschaken POORT – Teams van alle basisscholen uit Almere kunnen zich nu inschrijven voor het SchoolSchaakToernooi Almere. Dit wordt... Maatschappelijke partners trekken één lijn in aanpak verwarde personen ALMERE – Maatschappelijke partners op het gebied van zorg en veiligheid hebben samen met de gemeenten in Flevoland... Bewoners Leermosstraat willen geen strontveldje aan achtertuin Door Hestia RubenKRUIDENWIJK – Bewoners van de 31 huizen aan de Leermosstraat zijn boos. Sinds de gemeente de...

Voorleesmoment voor peuters en kleuters

HOUT - Stad & Natuur organiseert op de Kemphaan een voorleesochtend en -middag voor peuters en kleuters op woensdag 31 januari. De twee verhalen 'Ik ben bij de dinosaurussen geweest' en 'Gewoon zoals je bent' worden deze ochtend voorgelezen.

Deze twee prentenboeken zijn onderdeel van de tien gekozen prentenboeken voor 2018. Het verhaal wordt in de ochtend en in de middag voorgelezen. De Nationale voorleesdagen worden gehouden van 24 januari tot en met 3 februari. In heel het land lezen bekende Nederlanders, maar ook local heroes voor uit een mooi prentenboek. Bij Stad & Natuur lezen oud docenten uit het Almeerse onderwijs voor.
De verhalen worden voorgelezen in de schaapskooi op Stadslandgoed de Kemphaan. Dit is naast het gebouw van Stad & Natuur op Kemphaanstraat 1.
Deze activiteit is gratis, vanwege het beperkte aantal zitplekken moet er zowel voor de ouder(s) als kind(eren) een plekje gereserveerd worden. Reserveren kan via: www.stadennatuur.nl
Artikel geplaatst op: 21 januari 2018 - 14:45

Gerelateerd

Delen