Gratis dineren in het No Budget Restaurant

ALMERE – Almeerders die het hard nodig hebben en maandelijks niet of nauwelijks kunnen rondkomen, mogen één keer per maand met het gezin in het No Budget Restaurant komen dineren. Dit gratis restaurant is voor minderbedeelden, vluchtelingen en mensen die het financieel even moeilijk hebben. De stichting heeft op drie locaties in Almere een restaurant.
Minderbedeelden van Almere kunnen een keer per maand gratis eten in een No Budget Restaurant. (Foto: aangeleverd)

In Almere Stad in buurtcentrum Kolkzicht aan de Klokkeluiderstraat 57 iedere vierde zaterdag van de maand van 18.00 tot 20.00 uur.
In Almere Poort in buurtcentrum De Ruimte aan het Nimfenplein 1 iedere derde zaterdag van de maand ook van 18.00 tot 20.00 uur.
In Almere Haven in buurtcentrum Corrosia aan de Markt 39 is sinds 2017 iedere vierde zaterdag van de maand een KinderRestaurant voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Dat is van 14.00 tot 17.00 uur. In het No Budget KinderRestaurant leren de kinderen zelf lekkere hapjes te maken. Daarna wordt er gezamenlijk gegeten. De ouders brengen en halen de kinderen van het restaurant op.
Aanmelden

Gasten mogen één keer per maand met het gezin gratis in een No Budget Restaurant dineren. Per jaar hebben zij de beschikking over een 10-maaltijdenkaart, die ze cadeau krijgen van de stichting. Ze moeten aangemeld worden door iemand uit de omgeving of zelf via het e-mailadres: nobudget.al@gmail.com. Bij het eerste bezoek aan het restaurant moet een identiteitsbewijs en een kopie van een uitkering, AOW of minimumloon overhandigd worden.
Artikel geplaatst op: 30 januari 2018 - 13:13

Gerelateerd

Delen