Psycholoog bij Alzheimercafé in Polderburen

ALMERE - Tijdens het Alzheimercafé in Polderburen op 5 februari gaat Dr. Frans Hoogeveen, psycholoog en schrijver van het boek ‘Leven met Dementie’, onder meer in op de vraag wat er precies gebeurt in de hersenen bij dementie en wat er wel en vooral niet moet worden gedaan in de manier van omgaan met iemand met beschadigde hersenen.
Hoogeveen legt uit wat er gebeurt in onze hersenen bij dementie en hoe we daar als familie en vrienden mee om kunnen gaan. Na de pauze is er volop gelegenheid voor een gesprek, voor discussie en om vragen te stellen aan Frans, de aanwezige hulpverleners en aan elkaar.
Polderburen

De zaal is open vanaf 19:00 uur. Het programma begint om 19.30u en eindigt om 21:30 uur. De toegang is gratis, voor consumpties wordt een bescheiden bijdrage gevraagd. Het Alzheimer Café is in Polderburen, centrum voor verpleeghuiszorg, Schietwilgsingel 2 in Almere. Meer informatie: Hugo van Waarde, tel: 06-53970839.
Het Alzheimer Café wordt georganiseerd door vrijwilligers en medewerkers van Zorggroep Almere, Stichting Mantelzorg en Alzheimer Nederland
Artikel geplaatst op: 30 januari 2018 - 10:15

Gerelateerd

Delen