Stichting Haringparty Almere een feit

ALMERE - De stichting Haringparty Almere is maandag 29 januari op het kantoor van Almeer Notaris opgericht. "De Haringparty Almere wordt nu al gezien als dé netwerkbijeenkomst waar zakelijk Almere en omstreken bij wil zijn", zo stelt Suze Torken, een van de organisatoren.
Ten kantore van Almeer Notaris werd het glas geheven op de Stichting Haring Party Almere. (Foto: aangeleverd)

In 2017 organiseerden de Gezamenlijke Rotary Clubs Almere, Rotaract en Inner Wheel Almere-’t Gooi de allereerste Haringparty. Op deze bijzondere dag werd het exclusief beschilderde haringvaatje van de hand van de wereldberoemde en internationaal georiënteerde kunstenaar Peter Riezebos geveild.
Hospice Almere

Op 27 juni 2018 zal voor de tweede keer de Almeerse Haringparty plaatsvinden. Dit keer is het goede doel het Hospice Almere. Het Hospice Almere biedt persoonlijke aandacht aan haar bewoners en hun naasten in de laatste periode van het leven.. Er is een dringende wens om uit te breiden naar minimaal 6 bedden.
Om hiervoor voldoende geld in te zamelen, wordt er tijdens de Haringparty weer een ‘Amerikaanse veiling’ georganiseerd met objecten, diensten en kunstwerken van diverse Almeerse kunstenaars.
Kaartverkoop

Binnenkort start de kaartverkoop. Omdat het aantal plaatsen beperkt is, is het verstandig om snel aan te melden. Deelnemers aan de Haringparty Almere kunnen hun zakelijke netwerk uitnodigen voor een ‘maatjespakket’ van 3 of 6 personen.
Meer informatie:www.haringpartyalmere.nl of info@haringpartyalmere.nl
Artikel geplaatst op: 01 februari 2018 - 12:13

Gerelateerd

Delen