Prisma bouwt ecologische school De Verwondering in Hout

HOUT - De eerste ecologische basisschool van Nederland is 1 augustus 2018 is een feit. Stichting Prisma Almere start deze ecologische school De Verwondering in de wijk Nobelhorst in Almere Hout. Vanuit een tijdelijke locatie wordt onderwijs gegeven tot het definitieve gebouw in 2020 is gerealiseerd.
Paula van Kuijk en Miranda van der Kamp zijn met optimisme aan de slag met de ecologische school De Verwondering. (Foto: aangeleverd)

Miranda van der Kamp en Paula van Kuijk vormen de nieuwe directie van de school. “ Vanuit onze kernwaarde 'optimisme' geloven wij in goed onderwijs voor ieder kind, in samenwerking met ouders én de omgeving”, zeggen ze. “ Wij zijn enthousiast, gedreven en denken in oplossingen.”
Bewonersupdate

De directie van De Verwondering is aanwezig op de bewonersupdate, georganiseerd door gemeente Almere, voor huidige en toekomstige bewoners van Nobelhorst. Geïnteresseerden kunnen vragen stellen en in gesprek gaan. Bewonersupdate: 13 februari 2018 van 20.00 – 22.00 uur (locatie volgt).
Aanmelden

Kinderen kunnen vanaf nu worden aangemeld voor het nieuwe schooljaar 2018-2019. Geïnteresseerde ouders kunnen via directie@verwondering-almere.nl contact opnemen. Op korte termijn gaat ook de website www.verwondering-almere.nl en de facebookpagina online.
Artikel geplaatst op: 31 januari 2018 - 15:14

Gerelateerd

Delen