Nieuws
Video: Verkiezingsdebat Zorg Video: Filmverslag van het verkiezingsdebat over het thema zorg in de bomvolle burgerzaal. Een verslag van Dominique Voss,... PVV: Omroep Almere (AOS) niet onpartijdig   Door Robert Mienstra ALMERE - Lijsttrekker Toon van Dijk van de PVV werkt niet mee aan een door... Europese Subsidie voor Almeers mountainbikeproject ALMERE - Verschillende Flevolandse organisaties, hebben de handen ineengeslagen om Europese subsidie te verkrijgen voor een mountainbikeproject op... Bezoek minister Cora van Nieuwenhuizen in Almere ALMERE - Minister van Infrastructuur en Waterstaat Cora van Nieuwenhuizen was onlangs te gast in Almere. De minister... PvdA: Niet teveel externen inhurenControle op inhuur ZZP’ers door gemeente aangescherpt Door Robert MienstraALMERE – De excessen van inhuur door de gemeente van externen moet worden beteugeld en de... Raad wel of niet goed geïnformeerd door college?Nog steeds te weinig BOA’s op bussen allGo Door Robert MienstraALMERE – “Het college was voor de start van Keolis met de busmaatschappij allGo op de... Nieuwe schooljaar start nu al voor Coach4you ALMERE - Coach4you van de VMCA bereidt zich voor op het komende schooljaar met de start van de... Woonzorg Flevoland deelt liefde uit in het centrum STAD CENTRUM - Alsjelieft! En nee, dat is geen type fout. Met een pepermuntdoosje in de vorm van... Inschrijving Tour of Art sluit 3 maart ALMERE - De ervaring heeft geleerd dat veel kunstenaars zich te laat realiseren dat de inschrijftermijn voor de... 'Financieel risico Floriade aanzienlijk verminderd' Door Marcel BeijerALMERE – Het financiële risico dat de gemeente loopt bij de organisatie van de Floriade is...

Expositie Lian de Gier in de Rabotoren

STAD CENTRUM - Lian de Gier exposeert haar eigen werk in de maand februari in de Rabotoren aan de Landdrostdreef 100. De expositie laat vooral een impressie van de natuur zien van werken met reliëfs die zij met eigen boetseermateriaal verwerkt in schilderijen, schalen en sculpturen.
Lian de Gier exposeert haar eigen werk in de maand februari in de Rabotoren. (Foto: aangeleverd)

“De reliëfs die ik maak zijn een mixed media van allerlei veelal gerecyclede materialen, kalk, hout, cementglas en papier”, aldus Lian de Gier. “Sinds kort woon ik in Almere. Voor mijn verhuizing vanuit Limburg was ik lid van het kunstkollektief de hofferkeukens in het Limburgse witte stadje Thorn. Daar exposeerde ik samen met nog zeven andere kunstenaars jaarlijks in een groot monumentaal pand.” Sinds kort heeft De Gier een tuinatelier in Almere Buiten. “Ik laat mij vooral inspireren door de natuur. Zo ook de Oostvaardersplassen die ik sinds mijn verhuizing al vaak bezoek. Momenteel ben ik bezig met een groot vierluik waarvan ‘de winter’ reeds te zien is bij de expositie in de Rabobank.”
Rabobank Almere vindt het belangrijk om mensen te helpen bij het realiseren van hun ambities. Door het aanbieden van kleinschalige expositieruimte kunnen kunstenaars hun werk aan publiek tonen. De werken zijn nog te bezichtigen van tot en met 2 maart in de ontvangsthal van de Rabotoren, tijdens de openingstijden van de Rabotoren. Kijk voor meer informatie op www.rabobank.nl/almere.
Artikel geplaatst op: 13 februari 2018 - 07:00

Gerelateerd

Delen