Expositie Lian de Gier in de Rabotoren

STAD CENTRUM - Lian de Gier exposeert haar eigen werk in de maand februari in de Rabotoren aan de Landdrostdreef 100. De expositie laat vooral een impressie van de natuur zien van werken met reliëfs die zij met eigen boetseermateriaal verwerkt in schilderijen, schalen en sculpturen.
Lian de Gier exposeert haar eigen werk in de maand februari in de Rabotoren. (Foto: aangeleverd)

“De reliëfs die ik maak zijn een mixed media van allerlei veelal gerecyclede materialen, kalk, hout, cementglas en papier”, aldus Lian de Gier. “Sinds kort woon ik in Almere. Voor mijn verhuizing vanuit Limburg was ik lid van het kunstkollektief de hofferkeukens in het Limburgse witte stadje Thorn. Daar exposeerde ik samen met nog zeven andere kunstenaars jaarlijks in een groot monumentaal pand.” Sinds kort heeft De Gier een tuinatelier in Almere Buiten. “Ik laat mij vooral inspireren door de natuur. Zo ook de Oostvaardersplassen die ik sinds mijn verhuizing al vaak bezoek. Momenteel ben ik bezig met een groot vierluik waarvan ‘de winter’ reeds te zien is bij de expositie in de Rabobank.”
Rabobank Almere vindt het belangrijk om mensen te helpen bij het realiseren van hun ambities. Door het aanbieden van kleinschalige expositieruimte kunnen kunstenaars hun werk aan publiek tonen. De werken zijn nog te bezichtigen van tot en met 2 maart in de ontvangsthal van de Rabotoren, tijdens de openingstijden van de Rabotoren. Kijk voor meer informatie op www.rabobank.nl/almere.
Artikel geplaatst op: 13 februari 2018 - 07:00

Gerelateerd

Delen