Nieuws
Aeresgroep koopt eerste kavels op Floriadeterrein STAD CENTRUM - De eerste kavels op het Floriadeterrein zijn aangekocht door de Aeresgroep. Die gaat op het... Helft 45 plussers werkt dankzij Almeerse begeleidingsmethode Door Robert MienstraALMERE – “Twee jaar geleden begon de gemeente samen met het UWV 45-plussers met een bijstand-... Coffeeshop Meridiaanpark van de baan Door Marcel BeijerBUITEN CENTRUM – Er komt definitief geen coffeeshop in het Meridiaanpark in Buiten. Dat heeft de... Poldertranen zoekt accordeonist/toetsenist ALMERE – Poldertranen is een gemengd Almeers koor met ongeveer vijftig leden. Voor vervanging en versterking van de... VRE-bacterie Flevoziekenhuis 'onder controle' STAD CENTRUM – De besmetting met de VRE-bacterie op de verpleegafdelingen Longziekten en MDL van het Flevoziekenhuis is... Samen de zorg verbeteren ALMERE – Laten zien wat goed gaat en wat beter kan in de zorg? Goed voorbereid in gesprek... Biomassa wordt grondstof in Grondstoffenstraat DE VAART - Wethouder René Peeters opende woensdag 14 maart op het Grondstoffen Collectief Almere (GCA) de eerste... Dirigent Hans Welle vertelt over jubileumconcert Het Almeers Jeugd Symfonie Orkest (AJSO) bestaat dit jaar dertig jaar. De stichting AJSO laat dat niet ongemerkt... Wethouder Herrema: Stoppen Floriade is onverantwoord ALMERE – De PVV bracht vorige week het onderzoek van bureau Rebel naar buiten waaruit de partij concludeerde... Lenterommelmarkt voor dieren DE VAART – 'Snuffelen' tussen tweedehands spullen kan zaterdag 24 maart. Dierenasiel Almere organiseert die dag van 11.00...

Inschrijving Tour of Art sluit 3 maart

ALMERE - De ervaring heeft geleerd dat veel kunstenaars zich te laat realiseren dat de inschrijftermijn voor de Tour of Art Flevoland ten einde loopt. Daarom een reminder voor Flevolandse beeldend kunstenaars, dat inschrijven nog mogelijk is tot en met uiterlijk 3 maart. Tour of Art Flevoland vindt dit jaar plaats op zaterdag 6 en zondag 7 oktober.

De inschrijving voor de Tour of Art 2018 loopt goed, en hierbij is al een mooie mix van technieken van beeldende kunst en een mooie spreiding vanuit Flevoland zichtbaar. Uiteraard zijn meer aanmeldingen altijd welkom, zodat ook tijdens deze Tour of Art een mooie variatie aan kunst te zien zal zijn.
De deelname aan de Tour of Art Flevoland staat open voor zowel professionele als amateur beeldend kunstenaars. Alle inschrijvingen worden beoordeeld door een onafhankelijke commissie, bestaande uit drie (jaarlijks andere) mensen van buiten Flevoland.
Flevolandse kunstenaars die willen deelnemen hoeven niet te beschikken over een eigen locatie. De organisatie zorgt dat de deelnemers tijdens de Tour of Art kunnen exposeren op een van de deelnemerslocaties verspreid over Lelystad. Dit zijn deels ruime ateliers, beeldentuinen en/of huizen van Lelystadse deelnemers, deels locaties die door Lelystadse bedrijven of andere organisaties beschikbaar gesteld worden. Naast een aantal reeds eerder gebruikte locaties, zijn er ook dit jaar weer nieuwe locaties beschikbaar. Bij de indeling van de deelnemers over de locaties wordt zo goed mogelijk gezorgd voor een variatie in technieken, maar toch bij elkaar passende kunst per locatie.
Meer informatie en inschrijven: www.tourofartflevoland.nl.
Artikel geplaatst op: 16 februari 2018 - 10:04

Gerelateerd

Delen