Nu inschrijven voor schoolschaken

POORT – Teams van alle basisscholen uit Almere kunnen zich nu inschrijven voor het SchoolSchaakToernooi Almere. Dit wordt gehouden op zaterdag 24 maart om 13.00 uur in het Topsportcentrum aan de Pierre de Coubertinlaan 7.
Schaakvereniging Almere organiseert 24 maart voor de dertigste keer het SchoolSchaakToernooi Almere. (Foto: aangeleverd)

Schaakvereniging Almere organiseert in samenwerking met Schaakbond Groot Amsterdam voor de dertigste keer het SchoolSchaakToernooi Almere. Deelname staat open voor basisscholen uit de regio Almere. De hoogst geëindigde teams plaatsen zich voor de regionale wedstrijden in Amsterdam. Het winnende team in Amsterdam plaatst zich voor het Nederlands Kampioenschap Schoolschaken.
Scholen kunnen zich aanmelden via www.schakenalmere.nl vóór zondag 4 maart. Een schoolteam bestaat uit vier tot zes spelers en een begeleider. Leeftijd is niet van belang, enige schaakkennis wel. De bijdrage van 7,50 euro per team kan contant aan de speelzaal voldaan worden.
Scholen kunnen meer dan één team inschrijven.
Publiek

In het Topsportcentrum is ruimte voor publiek en is de horeca open. Op de tribunes zijn er zitplaatsen met zicht op het speelveld.
Artikel geplaatst op: 21 februari 2018 - 15:08

Gerelateerd

Delen