Wereldrestaurant Atlantis geopend met grote Voedselbanken-actie

OLYMPIAKWARTIER – Het nieuwe Wereldrestaurant Atlantis Almere heeft vrijdag 16 februari na twee maanden proefdraaien officieel haar deuren geopend op de nieuwe locatie in Poort. Een feestelijke opening met onder andere wethouder Mark Pol vormde tevens het startschot van een actie voor de regionale Voedselbanken.

Alex Shao (eigenaar Atlantis), wethouder Frits Huis en Monique de Boer (relatiemanager VLA) verrichten de opening van het restaurant door het doorknippen van een lint. (Foto: Studio Rotgans/Rinus Lettinck)


Voor iedere gast die in de openingsmaand bij Atlantis Almere komt eten, wordt een kilo rijst aan de regionale Voedselbanken gedoneerd. Bovendien wordt een feestelijke kortingsactie gehouden, waarbij gasten zelf bepalen of ze korting op de rekening willen, of het doneren aan extra eten voor het Voedselloket. Met een capaciteit maar liefst 850 couverts in het gloednieuwe all-inclusieve restaurant kan dat bij elkaar zomaar tot een ton rijst per dag oplopen. Tot 16 maart wordt dagelijks bijgehouden hoe de rijstberg groeit. Na afloop van de actiemaand wordt het voedsel tijdens een feestelijk moment overhandigd aan de voedselbanken van Almere, Lelystad en Het Gooi.

 

Wereldkeuken


Wereldkeuken Atlantis Almere is verhuisd naar Almere Poort. Op een schitterende zichtlocatie direct naast het Topsportcentrum is een volledig nieuw restaurant verrezen, helemaal gericht op de toekomst. Atlantis Almere heeft een royale all-inclusive formule, waarbij de gast vooraf een vast bedrag betaalt en vervolgens onbeperkt kan genieten van talloze koude en warme luxe buffetten uit de hele wereld. Zelfs het Grand Dessert-buffet en wijn, tapbier en alle non-alcoholische dranken zijn inbegrepen.

 

Vuurwerkshow

Met een schitterende vuurwerkshow is op vrijdag 16 februari Wereldkeuken Atlantis Almere officieel geopend. Onder grote belangstelling werd de openingshandeling verricht door wethouder Frits Huis van Almere, Jan-Nico Appelman, gedeputeerde van Provincie Flevoland en vertegenwoordigers van het Voedselloket Almere en de Voedslebanken van Lelystad en Gooise Meren. Samen met Alex Shao en vennoten Jimmy Wang en Alay Wang werd symbolisch een kleurig lint doorgeknipt waarna het vuurwerk losbarstte. 

Meer over Wereldrestaurant Atlantis Almere is te vinden op www.atlantisalmere.nl of bel 036-5344900. Atlantis Almere is te vinden aan de Pim Mulierstraat 101.

Artikel geplaatst op: 19 februari 2018 - 11:44

Gerelateerd

Delen