Woonzorg Flevoland deelt liefde uit in het centrum

STAD CENTRUM - Alsjelieft! En nee, dat is geen type fout. Met een pepermuntdoosje in de vorm van een hart en de tekst 'Alsjelieft' werden mensen in het centrum van Almere afgelopen woensdag tijdens Valentijnsdag verrast. Dagelijks voeren de medewerkers van Woonzorg Flevoland hun werk met heel veel liefde uit. Deze liefde delen zij graag met heel Almere.
Met een pepermuntdoosje in de vorm van een hart en de tekst 'Alsjelieft' werden mensen in het centrum van Almere afgelopen woensdag tijdens Valentijnsdag verrast. (Foto: aangeleverd)

Niet alleen tijdens Valentijnsdag, maar heel het jaar door verdienen mensen liefde. Dagelijks biedt Woonzorg Flevoland deze liefde aan cliënten in de thuiszorg in Almere en Lelystad en in meerdere woonzorglocaties in Lelystad. Op de liefste dag van het jaar verrasten wij daarom mensen in het centrum van Almere met een liefdevol cadeautje.
Bewust liet Woonzorg de ‘b’ weg en werd de tekst alsjelieft in plaats van alsjeblieft. Een liefdevol gebaar richting de mensen in Almere. “Omdat we graag liefde delen, omdat je nooit genoeg liefde kan krijgen en omdat iedereen liefde verdiend.”
Voor de mensen. Dat is waar Woonzorg Flevoland het iedere dag voor doet. “Voor onze cliënten, bewoners, vrijwilligers maar zeker ook naar onze medewerkers. We doen het voor elkaar, voor onszelf en voor de samenleving.”
Woonzorg Flevoland is een zorgorganisatie met een breed aanbod van zorg, diensten en welzijnsactiviteiten. Deze zorg wordt geboden in de moderne woonzorglocaties en via thuiszorg. Woonzorg Flevoland is een innovatieve organisatie met een heldere en eigentijdse visie op zorg en welbevinden, waarbij altijd wordt gedacht in mogelijkheden.
Artikel geplaatst op: 16 februari 2018 - 10:55

Gerelateerd

Delen