Informatiemarkt Parkhuys

FILMWIJK – Parkhuys Almere, gevestigd aan de Buñuellaan 1, organiseert zaterdag 3 maart van 11.00 tot 15.00 uur een informatiemarkt. Het Parkhuys is een inloophuis voor iedereen die in zijn omgeving te maken heeft met kanker. Een ernstige ziekte als kanker verandert veel in het leven. Na de schok van de diagnose komt de medische behandeling, die lang kan duren en allerlei onzekerheden oproept.

Parkhuys Almere kan voor patiënten en alle betrokkenen tot steun zijn. De vrijwilligers staan in het inloophuis klaar met persoonlijke aandacht, een luisterend oor, een steuntje in de rug en het beantwoorden van vragen. De vrijwilligers zijn gewone mensen met een bijzondere missie, ze zetten zich in om een ander door een moeilijke periode heen te helpen.
Ook zorgverleners, mantelzorgers, familie, partner of vriend(in) zijn van harte welkom op de informatiemarkt. Tijdens deze informatiemarkt kunnen bezoekers kennismaken met de activiteiten die het Parkhuys te bieden heeft. Tevens staan er medewerkers van:
- Hospice Almere
- Monuta
- Stichting Lumen
- Stichtig Gezondheid Allochtonen Nederland
- Diëtistengroep Almere
- Nunazorg
- Textile Inspiratioins
- Woorden over leven
- VMCA
- BreiBoezem
Instituut voor Hyperbare Geneeskunde en het Trimbos Instituut geven een presentatie.
Meer informatie: www.parkhuysalmere.nl
Artikel geplaatst op: 20 februari 2018 - 14:52

Gerelateerd

Delen