Nieuwe eigenaar  Brasserie Bakboord

 

HAVENKOM - Horecaondernemer Taco van der Meer is de nieuwe eigenaar van Brasserie Bakboord. Na het verlies van eigenaar Edwin Takens zette het team van Bakboord de zaak voort. Van der Meer wordt met deze overname eigenaar van het enige Bib Gourmand-restaurant in Flevoland.

 

(Foto: aangeleverd)

Bakboord is sinds de opening in 2000 een begrip in Almere Haven . De Bib Gourmand is niet de enige titel die Brasserie Bakboord in de wacht heeft gesleept. Het restaurant staat al tijden op nummer 1 op TripAdvisor Almere, is meerdere malen verkozen tot beste zakelijke locatie van Almere en heeft een Gold Award gewonnen in de verkiezing van Leukste Restaurant 2018.

“Brasserie Bakboord is een mooi bedrijf met zeer betrokken personeel die het restaurant in een moeilijke tijd draaiende hebben gehouden”, aldus Taco van der Meer. Ik draag Almere en de horeca een warm hart toe en zie ernaar uit om mijn steentje hieraan bij te kunnen dragen.”

Taco van der Meer is onder andere eigenaar van 4-sterren Superior Design Hotel The Albus in Amsterdam en Restaurant Senses by Lars Bertelsen, dat wordt erkend als een van de toprestaurants van Amsterdam.

Het personeel van Brasserie Bakboord gaat allereerst op een welverdiende vakantie van 23 februari tot en met 2 maart, een periode waarin het restaurant gesloten zal zijn om veranderingen aan te brengen aan het interieur. Ook zal er een nieuwe menukaart geïntroduceerd worden. Traditionele hardlopers zoals de Zeetong en Tournedos blijven op de kaart; hieromheen komen verrassende nieuwe gerechten. Vanaf 3 maart staat het vertrouwde personeel weer klaar om de gasten te verwelkomen met de service en kwaliteit waar Brasserie Bakboord om bekendstaat.

Artikel geplaatst op: 22 februari 2018 - 14:58

Gerelateerd

Delen