Nieuwe oprit Almere Haven en de Steigerdreef

ALMERE - Begin april worden de nieuwe oprit Almere Haven richting Lelystad en de verbindingsweg Steigerdreef in gebruik genomen. De Steigerdreef verbindt Almere Haven met de A6 richting Lelystad. De huidige oprit Almere Haven richting Lelystad komt vanaf deze datum te vervallen. Bij de afrit Almere Haven vanuit Lelystad blijft de komende maanden nog de huidige situatie bestaan. Medio 2018 zal ook deze afrit verplaatst worden.

De Steigerdreef is nog volop in aanbouw. Open in april. (Foto: Rijkswaterstaat)

 

90 op A6


Vanaf 11 maart wordt de snelheid op de A6 tussen Almere Havendreef en de Hoge Vaart in de richting van Lelystad tijdelijk verlaagd naar 90 km/h. Voor de uitvoering van de werkzaamheden aan de A6 is deze snelheidsbeperking nodig.

Fietspad Kolibripad


Vanaf maandag 12 maart tot medio juni 2018 is het fietspad Kolibripad in beide richtingen afgesloten. Aannemer Parkway6 gaat het viaduct Kolibribrug verder afbouwen. Fietsers kunnen gebruik maken van het Ibispad. De omleiding wordt ter plaatse aangegeven met gele bebording.

Informatie-avond


Op dinsdagavond 6 maart organiseert Rijkswaterstaat een informatieavond over de stand van zaken van de verbreding van de A6. Het belangrijkste onderwerp deze avond is de nieuwe oprit Almere Haven richting Lelystad en de Steigerdreef, beiden in de wijk De Steiger. De avond wordt gehouden in De Goede Rede in Almere Haven.
De informatieavond bestaat uit een presentatie en een informatiemarkt. Vanaf 19.00 uur kunnen bezoekers binnenlopen. De presentatie is van 19.30 tot 20.00 uur. De informatiemarkt duurt tot 21.00 uur.

Artikel geplaatst op: 22 februari 2018 - 11:54

Gerelateerd

Delen