Open dagen en proeflessen Tai Chi

ALMERE - Binnenkort starten in Almere weer nieuwe Kin San Tai Chi beginnersklassen. Er zijn klassen op maandag- en dinsdagavond en op donderdagmiddag. Deze van oorsprong Chinese bewegingsvorm heeft een heilzame werking op lichaam en geest en kan door iedereen beoefend worden. Kom naar een introductieavond of een open dag op 11, 12 of 19 maart.
De ervaring leert dat veel gezondheidsproblemen verminderen en vaak verdwijnen bij het regelmatig beoefenen van Kin San Tai Chi. Deze ‘zachte’ vorm van oefenen is geschikt voor jong en oud, van gezond tot wat minder gezond; ook mensen met bijvoorbeeld een chronische aandoening als reuma of fibromyalgie kunnen meedoen.
Kin San Tai Chi is één van de vele vormen van Tai Chi. Het bestaat uit een reeks vloeiende en sierlijke bewegingen, zorgvuldig en aaneengesloten in een vaststaande volgorde uitgevoerd. Het rustige tempo maakt beoefening voor vrijwel alle leeftijden mogelijk. Door regelmatige training worden spieren en gewrichten soepeler, nemen conditie en concentratie toe en neemt stress af.
Meer informatie over locaties en tijden: www.kinsantaichi.nl of bel/mail met Hanneke Verduyn: 06 44570694 of mail: j.m.verduyn@planet.nl.
Artikel geplaatst op: 22 februari 2018 - 14:07

Gerelateerd

Delen