'Een avond met Hugo Borst'

STAD CENTRUM - Het Expertisecentrum Mantelzorg van de VMCA organiseert in samenwerking met de bibliotheek woensdag 11 april 'Een avond met Hugo Borst'. De avond is gratis voor mantelzorgers en beroepskrachten uit het werkveld.
Hugo Borst. (Foto: Lenny Oosterwijk)

Hugo Borst praat uit eigen ervaring over zijn moeder met dementie. Hij leest voor uit zijn boeken 'Ma' en 'Ach moedertje'. Aansluitend kunnen de bezoekers met Hugo Borst in gesprek. Na afloop is er een boekverkoop en signeersessie in het nieuwscafé van de bibliotheek aan het Stadhuisplein.
De VMCA en de nieuwe bibliotheek nodigen iedereen die langdurig voor iemand zorgt (mantelzorgers) en beroepskrachten uit het werkveld uit om te komen en te luisteren naar ervaringen van anderen, mee te praten over eigen ervaringen of vragen te stellen aan anderen in een vergelijkbare situatie. De inspiratieavond is een plek om mensen te ontmoeten, te spreken en ervaringen met elkaar te delen zodat iedereen geïnspireerd met nieuwe gedachten en ideeën weer naar huis gaat. De avond vindt plaats in de nieuwe bibliotheek, Stadhuisplein 101. De deuren zijn geopend vanaf 19.00 uur, de bijeenkomst begint om 19.30 uur.
Aanmelden kan via het mantelzorgplein: www.mantelzorgpleinalmere.nl of telefonisch: 036-5341404.
Andere geïnteresseerden betalen 6,50 euro (bibliotheekleden) of 8,50 euro (niet leden). Kaarten zijn verkrijgbaar via denieuwebibliotheek.nl of aan de klantenservicebalie van de bibliotheek.
Artikel geplaatst op: 13 maart 2018 - 16:38

Gerelateerd

Delen