Theatergroep SubSub speelt Op Drift!

STAD CENTRUM - Theatergroep SubSub speelt van 4 tot en met 21 april haar nieuwe theatervoorstelling ‘Op Drift!’ in gebouw De Voetnoot aan het Stadhuisplein 2. Theatergroep SubSub is een Almeers jongerentheatergezelschap.
Theatergroep SubSub is gefascineerd door het thema identiteit. De voorstellingen spreken een breed publiek aan door actualiteit en vlot teksttheater te combineren. (Foto: Claudia Kamergorodski/ontwerp: Karl Giesriegl)

Op Drift! gaat over twee ambitieuze jonge dames die veel succes vergaren met hun muzikale dansact. Ze werken zich naar de top, maar zijn ze bereid om daarvoor alles op te geven? Waar ligt de grens tussen passie en obsessie, wanneer is het genoeg?
In de huidige tijd van de 24-uurseconomie en het bombardement aan voorbeelden van succesvolle jonge mensen in de media is het makkelijk om jezelf te verliezen in de ambitie om ook zo succesvol te zijn. Als je al van nature hoge eisen stelt aan jezelf en je omgeving, is dit alleen nog maar lastiger. Alex (Sarah Sahertian) is een getalenteerde danseres. Wanneer ze samen met violist Veerle (Rozemarijn van ‘t Einde) prijs na prijs wint met hun muzikale dansact, smaakt het naar meer. Alex gaat tot het uiterste en verder, met alle gevolgen van dien. Is het opgeven van persoonlijke relaties het waard om je droom te verwezenlijken?
Regisseur Esther Bolte, schrijver Yvo Nafzger, componist Myrthe van de Weetering, choreograaf Dian Knigge-IJkhout, decorontwerper Simone Eggen en een groep getalenteerde jonge acteurs, dansers en musici hebben de krachten gebundeld om in Op Drift! dit thema uit te diepen.
Kaartjes kosten 10 euro. Studententickets en kaartjes voor de try-outs (4, 5 en 6 april) kosten 7,50 euro. De première is zaterdag 7 april om 20.15 uur. Meer info: subsub.nl
Artikel geplaatst op: 14 maart 2018 - 16:30

Gerelateerd

Delen