Nieuws
Aeresgroep koopt eerste kavels op Floriadeterrein STAD CENTRUM - De eerste kavels op het Floriadeterrein zijn aangekocht door de Aeresgroep. Die gaat op het... Helft 45 plussers werkt dankzij Almeerse begeleidingsmethode Door Robert MienstraALMERE – “Twee jaar geleden begon de gemeente samen met het UWV 45-plussers met een bijstand-... Coffeeshop Meridiaanpark van de baan Door Marcel BeijerBUITEN CENTRUM – Er komt definitief geen coffeeshop in het Meridiaanpark in Buiten. Dat heeft de... Poldertranen zoekt accordeonist/toetsenist ALMERE – Poldertranen is een gemengd Almeers koor met ongeveer vijftig leden. Voor vervanging en versterking van de... VRE-bacterie Flevoziekenhuis 'onder controle' STAD CENTRUM – De besmetting met de VRE-bacterie op de verpleegafdelingen Longziekten en MDL van het Flevoziekenhuis is... Samen de zorg verbeteren ALMERE – Laten zien wat goed gaat en wat beter kan in de zorg? Goed voorbereid in gesprek... Biomassa wordt grondstof in Grondstoffenstraat DE VAART - Wethouder René Peeters opende woensdag 14 maart op het Grondstoffen Collectief Almere (GCA) de eerste... Dirigent Hans Welle vertelt over jubileumconcert Het Almeers Jeugd Symfonie Orkest (AJSO) bestaat dit jaar dertig jaar. De stichting AJSO laat dat niet ongemerkt... Wethouder Herrema: Stoppen Floriade is onverantwoord ALMERE – De PVV bracht vorige week het onderzoek van bureau Rebel naar buiten waaruit de partij concludeerde... Lenterommelmarkt voor dieren DE VAART – 'Snuffelen' tussen tweedehands spullen kan zaterdag 24 maart. Dierenasiel Almere organiseert die dag van 11.00...

Ga groen op St. Patrick’s Day

STAD CENTRUM – Het vrolijke, groene feestje St. Patrick’s Day laat poppodium De Meester ook dit jaar natuurlijk niet ongemerkt voorbijgaan. Zaterdag 17 maart viert De Meester dit samen met studentenvereniging Endzjin voor de achtste keer.
De Ierse feestdag St. Patrick’s Day kenmerkt zich door uitbundige feesten, groene (aan)kleding en bovenal gezelligheid. De Meester aan de Rentmeesterstraat 2 heeft die avond livemuziek van The Lowland Paddies en Pyrolysis.
Bezoekers die groen gekleed zijn krijgen bij binnenkomst een volle pint Murphy’s of frisdrank. Deuren gaan open om 20.00 uur en het feestje is voor 18 jaar en ouder. Kaartjes kosten 5 euro in de voorverkoop en 8 euro aan de deur. (Foto: Janine Postma)
Artikel geplaatst op: 13 maart 2018 - 12:31

Gerelateerd

Delen