Almeerse Kaylee (15) in finale The Voice Kids

ALMERE – De Almeerse Kaylee Landegent (15) staat komende vrijdag in de finale van The Voice Kids, de talentenjacht voor kinderen van 8 tot en met 15 jaar die iedere vrijdagavond vanaf 20.30 uur te zien is bij RTL 4.

Kaylee Landegent staat in de finale van The Voice Kids.

Kaylee zit op het Arte College (4 vmbo) en is zeer geïnteresseerd in nieuws. Voor deze krant verricht ze regelmatig hand- en spandiensten. Maar de jonge Almeerse heeft dus ook een ‘gouden keeltje’ want dat staat buiten kijf bij het behalen van deze talentenjacht. 

Kaylee heeft al een heel traject afgelegd op weg naar de finale. De show bestaat uit verschillende fases: productie-auditie en de allesbepalende ‘blind auditions’, waar vier juryleden (Marco Borsato, Ilse deLange, Douwe Bob en Ali B) op basis van het stemgeluid teams om zich heen vormen. Kaylee zong het nummer ‘There you’ll be’ van Faith Hill en wist alle juryleden voor zich te winnen. Ze koos voor het team van Douwe Bob.

Battles
Tijdens de ‘battles’ koppelt elke coach drie talenten aan elkaar die tegen elkaar moeten battlen door samen een door de coach gekozen nummer te zingen. Uit elke battle kan slechts één talent doorgaan. Wie dat wordt, beslist de coach. Deze battle werd op 30 maart uitgezonden. Met het nummer ‘Too good at Goodbyes’ van Sam Smith ging ze als winnaar door naar de ‘sing off’.

Sing off

Bij de sing off op 13 april moesten alle kandidaten een lied uit de auditie zingen. Per team mag er slechts 1 act gekozen worden die naar de finale gaat. Kaylee nam het op tegen de drie andere battle winnaars van Team Douwe Bob en opnieuw kwam de jonge Almeerse als sterkste naar voren. Douwe Bob koos voor Kaylee om zijn team te vertegenwoordigen in de Live Finale van de Voicekids, komende vrijdag.
In de finale zingen de talenten in overleg met hun coach gekozen nummers. De winnaar wordt met behulp van televoting door het publiek thuis benoemd tot winnaar van The Voice Kids van 2018.

Artikel geplaatst op: 16 april 2018 - 13:30

Gerelateerd

Delen