Aeres Hogeschool Almere scoort goed

STAD CENTRUM – De Aeres Hogeschool Almere scoort goed bij de Nationale Studenten Enquête (NSE) die vorige week werd gepresenteerd. De NSE is dé enquête waarin studenten hun oordeel geven over hun studie aan een Nederlandse universiteit of hogeschool.
De tevredenheid onder de studenten bij Aeres Hogeschool in Almere is gegroeid ten opzicht van vorig jaar. De drie hoofdonderwerpen: wat vinden studenten van hun opleiding, hoe beoordelen ze de sfeer en raden ze de opleiding aan, scoren ruim boven het gemiddelde. Studenten zijn erg tevreden over de aansluiting bij actuele ontwikkelingen en de stimulerende inhoud van de opleidingen. Ook op de twee items die vorig jaar nieuw zijn toegevoegd ‘uitdagend onderwijs en internationalisering’ scoort de hogeschool weer hoog en boven het landelijk gemiddelde.
De NSE is een jaarlijks landelijke tevredenheidsonderzoek onder studenten uit het hoger onderwijs. Dit jaar werden ruim 744.000 studenten van 73 hogescholen en universiteiten uitgenodigd om de NSE in te vullen.
Artikel geplaatst op: 28 juni 2018 - 10:49

Gerelateerd

Delen