Almeerse rapper Jason Wolff geeft ‘Levensles’

Door Peter Pos
HAVEN - 'Levensles', zo heet de single die Jason Wolff dinsdag heeft uitgebracht. De jonge rapper uit Haven is al twee jaar bezig met rapmuziek maken en wil graag een boodschap meegeven met zijn nummers. “Dit voelt als een nieuwe start van mijn leven.”
Rapper Jason Wolff. (Foto: Peter Pos)

Muziek staat eigenlijk al zijn hele leven centraal bij Jason Wolff. “Ik had als kind altijd al de droom om door te breken. Dat is niet gelukt”, vertelt de 21-jarige Havenaar die als kind jarenlang meespeelde in de brassband The Originals. “Twee jaar geleden ben ik gestopt met voetbal en echt voor de muziek gegaan.” Onder de artiestennaam ‘Muffin’ deed Wolff al een aantal keren mee in clips van andere rappers. Levensles is echt zijn eigen project. “Als ik aan het rappen was kreeg ik vaak complimenten. Ik kwam vervolgens in contact met Brownie Dutch (hij werkt veelvuldig samen met de Almeerse topartiest Ali B, red.). Hij is producer en vond ook dat ik talent had. Door hem werd ik gestimuleerd om door te gaan.”
Wolff begon met schrijven van nummers en haalde veel inspiratie uit de dingen die hij zelf mee heeft gemaakt. “Ik heb genoeg op mijn pad gehad. ‘Levensles’, is een heel persoonlijk verhaal. Het leven is letterlijk vallen en opstaan. Heel veel rapnummers gaan over geld etc. maar bijna niemand rapt over hoe de struggle in het leven kan zijn als je helemaal gedemotiveerd bent. De boodschap die ik mee wil geven is dat je dingen moet proberen op de juiste manier te doen.”
De videoclip ziet er professioneel uit. Wolff is enthousiast. “Ik heb het gevoel dat het gaat exploderen. Iedereen om me heen vindt het goed klinken. Ondertussen staat mijn tweede single al klaar. Die komt in augustus uit, tegelijk met mijn EP release. Mijn doel is om door te breken, zodat ik van de muziek kan leven.” Om die laatste reden is de clip overal vrij te zien op You Tube en de social media. “Ik ben nieuw in het wereldje en een opkomend artiest”, zegt Wolff tot besluit. “Door goede clips te droppen kan ik de mensen te laten zien wie ik ben en wat ik kan.”
Artikel geplaatst op: 03 juli 2018 - 10:45

Gerelateerd

Delen