PVV stelt vragen over achterstallig groenonderhoud

ALMERE – Bewoners van Danswijk ergeren zich groen en geel aan het achterstallig onderhoud in hun wijk, zo was te lezen in deze krant van 27 juni. De PVV ontving daarnaast meldingen van inwoners van andere wijken en stelde daarom schriftelijke vragen aan het college.

Corrie Halsema en Corina van Garderen ergeren zich aan het achterstallige groenonderhoud in hun wijk. (Archieffoto: Fred Rotgans)


De PVV vindt dat het achterstallig onderhoud van het gemeentelijk groen niet alleen in Danswijk speelt, maar bijvoorbeeld ook in de Noorderplassen en de Regenboogbuurt. De partij vraagt het college daarom om een overzicht van de wijken waar sprake is van achterstallig onderhoud. Ook wil de PVV van het college weten waarom er in zoveel wijken sprake is van achterstallig onderhoud. Daarnaast vraagt de partij of het college van plan is om de gemeenteraad extra budget te vragen om deze achterstanden in te lopen of wat het college anders gaat doen om de achterstanden in te lopen. Volgens de partij lijkt het erop dat er bezuinigd wordt op onderhoud ten faveure van andere uitgaven zoals bijvoorbeeld de Floriade.

Artikel geplaatst op: 03 juli 2018 - 15:54

Gerelateerd

Delen