Kris Kras door Stad fietsen

STAD – Wie wil weten wat er allemaal in Almere Stad te beleven valt, kan op zaterdag 14 juli mee met het gratis fietsevenement ‘Kris Kras door Almere’. Deelnemers fietsen die dag met behulp van een fietsroute- en stempelkaart langs diverse lokale ondernemers en initiatiefnemers. Bij elke locatie valt iets te beleven.
Fietsers kunnen op zaterdag 14 juli, met behulp van een fietsroute- en stempelkaart langs diverse lokale ondernemers en initiatiefnemers tijdens Kris Kras door Almere. (Foto: aangeleverd)

De fietstocht start om 13.00 uur bij Het Hollandsche Huys aan het Ermelopad 1. De tocht voert langs Ivo’s kringloopwinkel, By Maggie, FONO, De Veldhoek van de wijk en nog veel meer. De eerste 200 aanmelders krijgen een stempelkaart en hebben recht op alle ‘aanbiedingen’ van de deelnemers. Bij een volle kaart ontvangen de deelnemers een felbegeerde medaille.
Wie na 200 aanmeldingen meedoet, krijgt geen stempelkaart. Ondanks dat, blijft de route leuk en interessant en duurt ongeveer tot 17.00 uur.
De fietstocht van 14 juli is de laatste in de reeks. Kris Kras door Almere wordt georganiseerd door Stichting Art Culture in samenwerking met de gemeente Almere.
Meer informatie: www.startculture.com en www.facebook.com/kriskrasdooralmere.
Artikel geplaatst op: 10 juli 2018 - 13:08

Gerelateerd

Delen