Nieuwe IVN-Natuurgidsenopleiding van start

ALMERE - De IVN-afdelingen in Flevoland starten begin 2019 met de opleiding voor IVN Natuurgids. De opleiding is bedoeld voor enthousiaste natuurliefhebbers die graag meer van de natuur willen weten en deze verwondering, kennis en ervaring actief aan anderen willen overdragen.
Slootje scheppen met IVN (Foto: landschapsbeheer Uden)

De opleiding duurt 1,5 jaar en bestaat uit cursusavonden (1 keer in de twee weken) en excursies (ongeveer 1 keer per maand) op verschillende locaties in Flevoland. De opleiding loopt van februari 2019 tot juni 2020. De deelnemers ontvangen bij afronding een erkend diploma IVN-Natuurgids. Met hun diploma op zak, kunnen de IVN-Natuurgidsen bij hun IVN-afdeling met activiteiten aan de slag voor jong en oud.
Informatieavond

Op 19 september 2019 wordt de informatieavond georganiseerd. Geïnteresseerden zijn welkom vanaf 19.00 in de Duurzaamheidswinkel te Lelystad.
Op deze avond informeert het opleidingsteam over de inhoud van de opleiding en de voorwaarden voor het mogen ontvangen van het diploma. Docenten van de cursus zijn aanwezig om vragen te beantwoorden. Aanmelden kan tot en met 10 september via: ngo.ivn.flevo@gmail.com.
Artikel geplaatst op: 25 juli 2018 - 10:58

Gerelateerd

Delen