Afsluitingen Waterlandseweg in augustus

ALMERE - De Waterlandseweg is van vrijdag 3 augustus 20.00 uur tot en met maandag 6 augustus 6.00 uur en van vrijdag 17 augustus 20.00 uur tot en met maandag 20 augustus 6.00 uur ter hoogte van de A6 in beide richtingen afgeslot
(Foto: Rijkswaterstaat)
en.
De op- en afritten Almere Stad zijn wel bereikbaar. Het verkeer vanuit de richting Zeewolde naar Almere Stad kan gebruik maken van de A6 en keren bij afrit 6 (Almere Buiten-West). Verkeer vanuit Almere Stad richting Zeewolde kan via de A6 keren bij afrit 4 (Almere Haven).
Viaduct

Afgelopen jaar heeft aannemer Parkway6 naast het huidige viaduct over de Waterlandseweg een nieuw en breder viaduct gebouwd in verband met de aanleg van de extra rijstroken van de A6. Aankomende periode wordt het oude viaduct over de Waterlandseweg gesloopt en ook vervangen door een nieuw en breder viaduct. Met name het werken met de sloophamer kan geluidsoverlast veroorzaken. Het slopen gaat dag en nacht door zodat de weg op maandagochtend weer open kan in beide richtingen.
17 – 20 augustus

In het weekend van 17 tot 20 augustus worden op de dag en in de nacht palen geheid voor het tussensteunpunt van het nieuwe viaduct. Deze werkzaamheden veroorzaken geluidshinder.
Omdat er dicht langs de Waterlandseweg en de A6 gewerkt moet worden, is het voor de veiligheid van de werknemers en de weggebruikers noodzakelijk om de Waterlandseweg ter hoogte van de A6 in zijn geheel af te sluiten en in de nacht van 20 op 21 augustus op de A6 één rijstrook.
Artikel geplaatst op: 31 juli 2018 - 15:30

Gerelateerd

Delen