30 september: Familiepuzzeltocht

ALMERE - Op zondag 30 september organiseren Almere DEZE WEEK, de Stichting MTB & More en de Fiets Race en Toer Club Almere samen voor de negende keer de Almere DEZE WEEK Familiepuzzeltocht.

De puzzeltocht is leuk voor het hele gezin. (Archieffoto: Fred Rotgans)


Een ontspannen fietstocht op de stadsfiets of e-bike, waaraan de hele familie kan deelnemen. Wellicht ook een leuke gelegenheid om vrienden of kennissen van buiten Almere uit te nodigen en ze te laten kennismaken met een deel van onze mooie stad. Natuurlijk zijn individuele deelnemers ook van harte welkom. Een goede kans om aan het einde van het fietsseizoen nog een keer op een ontspannen manier te genieten van ‘groen, water en stad’ van Almere. De afstand is ongeveer 25 km en daar heeft u alle tijd voor.

Starten


U kunt starten tussen 11.00 en 12.00 uur bij het clubhuis van de FRTC Almere op het Sportpark Fanny Blankers Koen, Competitieweg 5, 1318 EA Almere. Bij aanmelding bij de start krijgt u alle informatie die nodig is om de route goed te kunnen rijden en de puzzels op te lossen. Een pen meenemen is dus wel handig.

Twee onderdelen


Het puzzelen bestaat uit twee onderdelen. Ten eerste vindt u op de route een aantal letters voor het aanvullen van een puzzelzin met de door u gevonden letters. Daarnaast kunt u een slagzin aanvullen. Bij de finish, die op dezelfde plaats is als de start, kunt u de routebeschrijving met de oplossing van de puzzelzin en eventueel de gecompleteerde slagzin, inleveren. Als u de puzzelzin goed heeft aangevuld gaat uw formulier in een grote ton en u doet mee bij de verloting van leuke prijzen. Hebt u naast de puzzelzin ook de slagzin goed aangevuld, dan loot u ook mee voor een prachtige hoofdprijs. De prijzen worden beschikbaar gesteld door Almere DEZE WEEK.


Finish


U moet uiterlijk om 15.00 uur bij de finish zijn. Die is ook weer bij het clubhuis van de FRTC Almere.
Om 15.30 uur wordt begonnen met de verloting van de prijzen. De prijzen, inclusief de hoofdprijs, worden verloot onder de mensen die op dat moment nog bij de finish aanwezig zijn. Dus wordt uw formulier getrokken maar u bent er niet meer, dan gaat de prijs naar iemand anders.

Artikel geplaatst op: 06 augustus 2018 - 12:11

Gerelateerd

Delen