Fotoverslag Zand Fred Rotgans/Beau de Bruijn

ZAND nat, koud en een feestje

POORT - Strandfestival ZAND werd op zaterdag 25 augustus 2018 voor de 11de keer gehouden op het strand van Almere. De headliners voor Strandfestival ZAND 2018 waren op het hoofdpodium: Guus Meeuwis, BLØF, Anouk, Chef’Special, Nielson, Typhoon, Lil Kleine en Coen & Sander.

Op ZAND Danst stonden dit jaar Lucas & Steve, Funkerman, Deepend, Kim Kaey, Cat Carpenters, Thom Bold, DJ Dennis Wisse en DJ Maus. ZAND Fout was een nieuwe toevoeging op het festival. In verschillende ‘foute’ caravans konden bezoekers karaoke zingen, springen op foute feestmuziek en in stilte genieten van een silent disco.

Ondanks de regen vermaakten ruim 25.000 muziekliefhebbers zich. “Het was hartstikke tof”, zegt festivalganger Susanne. “Maar op een gegeven moment was ik wel doorweekt en had ik ijskoude handen en voeten. Maar het feest maakte veel goed.”
Door de kou en de nattigheid maakten wel veel mensen zich rond 18.00 uur uit de voeten. Susanne bleef. "Dit wilde ik mee maken. En toen ik 's nachts thuis was, maakte een warme douche alles weer goed."

 

Artikel geplaatst op: 27 augustus 2018 - 08:27

Gerelateerd

Delen