Donatie na diefstal uit moestuinen

Door Kirsten Thuis-Woudenberg
INDISCHE BUURT – Vindplaats Zenit wordt beter beveiligd. De vindplaats was de afgelopen maand opnieuw het doelwit voor vandalen en groentedieven, zo was vorige week te lezen in deze krant. Lions Club Almere trok zich het lot van de moestuinders aan en bood de vindplaats spontaan hulp aan. De club doneert een bijdrage in de beveiliging van de vindplaats.
Lions Club Almere doneert 250 euro aan vindplaats Zenit na de recente vernielingen en diefstallen. (Foto: aangeleverd)

“Onze club heeft een ‘klein-leed-potje’ dat we gebruiken om Almeerders te helpen”, aldus Ep Haven van Lions Club Almere. “Na overleg met het bestuur van vindplaats Zenit hebben we besloten een bijdrage van 250 euro te doen in de beveiliging van de vindplaats.”
Rens Ruijter van Zenit is erg blij met de donatie. “We vinden het fantastisch dat ze ons hiermee willen helpen”, aldus Ruijter. Zelf hebben we namelijk geen vaste middelen om dit te kunnen betalen. We onderzoeken nu op welke manier we het terrein beter kunnen beveiligen. We denken daarbij aan onder andere aan een beveiligingscamera. Met de wijkagent en de veiligheidsmanager van de gemeente gaan we in overleg om te kijken welke middelen het vandalisme maximaal kunnen beperken.”
Artikel geplaatst op: 04 september 2018 - 11:00

Gerelateerd

Delen