Geniet van het uitzicht vanaf het WTC tijdens open dag

STAATSLIEDENWIJK – WTC Almere houdt op dinsdag 11 september een open dag voor alle inwoners van de stad. Almeerders kunnen van 16.00 tot 18.00 uur komen genieten van het unieke uitzicht over Almere. WTC Almere besteed op deze dag aandacht aan vrede, samenwerking en het verhaal van WTC wereldwijd.

Almeerders kunnen op dinsdag 11 september genieten van het unieke uitzicht over Almere vanuit WTC Almere tijdens de open dag. (Foto: aangeleverd)

WTC Almere organiseert deze open dag voor het vierde opeenvolgende jaar op 11 september. “Dat doen we bewust omdat deze dat juist niet voorbehouden zou moeten zijn aan terrorisme, maar aan vrede”, aldus Patricia van Drongelen van WTC Almere. “Juist op die datum zoekt WTC Almere de verbinding, de interactie tussen mensen – inwoners uit de stad en omgeving van Almere – ongeacht afkomst of geloof. WTC wereldwijd is ooit opgericht rond de jaren '70 als antwoord op de (wereld) oorlogen.”
De open dag is op de TopFloor van WTC Almere aan de P.J. Oudweg 4. Deelname kost 5 euro, dat is inclusief een drankje. Bezoekers kunnen dit op de dag zelf afrekenen met pin bij de barista in de Espressobar van de WTC Lounge.
De groepen worden per half uur ingedeeld en er kunnen maximaal 50 personen per groep naar boven. Er zijn strikte veiligheidsregels: bezoekers dienen zelf hun jas en tas af te geven bij de bewaakte garderobe.
Aanmelden: www.wtcalmere.nl/events/open-dag-wtc-almere-2

Artikel geplaatst op: 04 september 2018 - 11:47

Gerelateerd

Delen