Tussenring op viaduct drie nachten dicht
Waterlandseweg onder viaduct weekend dicht

ALMERE - De Waterlandseweg is van vrijdag 21 september 20.00 uur tot en met maandag 24 september 6.00 uur ter hoogte van de A6 in beide richtingen afgesloten. De op- en afritten Almere Stad zijn wel bereikbaa
(Foto: Rijkswaterstaat)
r.
Het verkeer vanuit de richting Zeewolde naar Almere Stad kan gebruik maken van de A6 en keren bij afrit 6 (Almere Buiten-West). Verkeer vanuit Almere Stad richting Zeewolde kan via de A6 keren bij afrit 3, Almere Stedenwijk.
In het weekend van 21 tot 24 september worden er damwanden ingetrild voor de bouw van het tweede nieuwe viaduct over de Waterlandseweg. De werkzaamheden worden dag en nacht uitgevoerd en veroorzaken geluidshinder. Het tweede nieuwe viaduct wordt aangelegd in verband met de extra rijstroken van de A6. Het komende half jaar wordt de Waterlandseweg ter hoogte van de A6 nog een aantal nachten afgesloten om het viaduct verder af te bouwen.
Buitenhoutviaduct

De Tussenring op het Buitenhoutviaduct is vanaf maandag 17 tot vrijdag 21 september in beide richtingen in de nacht dicht, tussen 20.00 en 6.00 uur. De op- en afritten 6 (Almere Buiten-West) zijn wel bereikbaar. Fietsers en langzaam verkeer zoals tractors kunnen wel gebruik maken van het viaduct. Voor autoverkeer worden de volgende omleidingen ingesteld:
Verkeer vanuit Nobelhorst richting Amsterdam kan keren bij afrit 7 (Almere Buiten).
Verkeer vanuit Almere Stad/Almere Buiten richting Lelystad kan keren bij afrit 5 (Almere Stad).
Verkeer vanuit Amsterdam richting Almere Stad/Almere Buiten kan keren bij afrit 7 (Almere Buiten) en vervolgens afrit 6 (Almere Buiten-West) nemen.
Verkeer vanuit Lelystad richting Nobelhorst kan keren bij afrit 5 (Almere Stad) en vervolgens de A6 verlaten bij afrit 6 (Almere Buiten-West).
Artikel geplaatst op: 11 september 2018 - 10:59

Gerelateerd

Delen