MBO College Poort Almere dansend nieuwe studiejaar in

Door Robert Mienstra
POORT – Het MBO College Poort is dansend het nieuwe schooljaar ingegaan. In de internationaal bekende dansgroep The Ruggets opende met een optreden het studiejaar 2018-2019. Daarna begonnen de studenten opgewekt aan hun lessen.
The Ruggets werden regelmatig door de studenten toegejuicht. (Foto: Almere DEZE WEEK)

De studenten werden op de eerste schooldag niet alleen verwelkomd met een optreden, maar ook met een aantal gezonde lekkernijen zoals een smoothy en fruit.
Het nieuwe gebouw van het MBO College Poort Almere is nog niet officieel geopend, maar is wel klaar zodat de lessen er al gegeven worden.
De grote en hoge middenruimte met opvallende, mulitfunctionele trappen leende zich prima voor de dansact. The Ruggets werden regelmatig door de studenten toegejuicht.
De breakdancegroep The Ruggets bestaat sinds 2005. In Eindhoven heeft de groep haar thuisbasis met een eigen dansschool, de Rugged Studio. Jessy, Andy en Virgil Skychief die optraden op het MBO College Poort deden onlangs nog mee aan de wedstrijd World of Dance in Amerika. Ze staan daar nu in de divisie-finale. Binnenkort start de groep met een theatershow die door het land zal reizen.
Meer informatie: MBO College Poort, Winterspelenplein 25, 1362 LE Almere Poort. www.rocvanflevoland.nl/
The Ruggets: www.theruggets.com
Artikel geplaatst op: 11 september 2018 - 11:20

Gerelateerd

Delen