Clipjesfabriek beste leerbedrijf 2018 van Flevoland

ALMERE - De Clipjesfabriek is door het ministerie van Onderwijs en SBB verkozen is tot het beste leerbedrijf van Flevoland, in de sector ICT en creatieve industrie.
Elisheva van den Brink (SBB) verrast Jelle Koolstra (Clipjesfabriek) (Foto: aangeleverd)

Jelle Koolstra van de Clipjesfabriek reageert aangenaam verrast: “Dit is een geweldige erkenning. Wij weten natuurlijk hoeveel plezier wij erin hebben en dat wij prachtige resultaten boeken met ons concept, maar dat dit is doorgedrongen tot het ministerie van Onderwijs, dat wisten wij dan weer niet. Extra leuk omdat wij dit najaar onze tiende verjaardag vieren.”
Mbo-studenten volgen het praktijkgedeelte van hun opleiding bij een door SBB erkend leerbedrijf. De Clipjesfabriek is zo’n erkend leerbedrijf. De Clipjesfabriek is thuis in digitale instructie, sociale media en trends & hypes. Het bedrijf maakt video’s in alle soorten en lengtes: van promo tot portret, van instructie tot eventverslag, van zorgvuldig gescript tot improvisatievlog, van opnames met drones tot uitvoeringen in animatie. Een video kan in een paar dagen klaar zijn. Sterker nog; er zijn zelfs opdrachten waarbij de Clipjesfabriek dezelfde dag de montage opleveren. Ook worden er mediatrainingen gegeven. Meer informatie: www.clipjesfabriek.nl
Artikel geplaatst op: 07 september 2018 - 10:46

Gerelateerd

Delen