Rennen voor je leven tijdens Halloween Run

BUITEN – Sportieve horrorliefhebbers kunnen zich op zaterdag 27 oktober weer wagen aan de tweede Halloween Run. Na een succesvolle eerste editie in 2017 veranderen het centrum van Buiten en DoeMere wederom tot een gebied dat wordt geteisterd door Horrorclowns, zombies en andere engerds.
De Halloween Run werd vorig jaar voor het eerst gehouden. (Foto: Cees Petter)

Er is een Kids Run van 1 kilometer en een route van 5 kilometer voor volwassenen. De kids lopen onder andere over het Baltimoreplein, via de Reykjavikstraat en het Noordeinde richting de finish op het Globeplein. Het 5 kilometer parcours bestaat dit jaar uit één ronde, waarbij de lopers door DoeMere, dwars door de Floriadegarage en door het centrum gaan.
De Halloween Run draait vooral om de sfeer, het bijzondere parcours en de schrikeffecten. In tegenstelling tot vorig jaar wordt dit jaar ook de tijd van de lopers opgenomen. De deelnemers rennen ongetwijfeld keihard de benen uit hun lijf, wanneer zij worden opgeschrikt door onder andere een Terrorclown, zombies, een geest, een Weerwolf, een bebloede slager, een wandelend lijk en een paar ‘radio-actieve gasten’. De organisatie vraagt de deelnemers om zichzelf ook zo eng mogelijk te verkleden.
De Kids Run start op 27 oktober om 17.30 uur en de 5 kilometer start in vijf groepen vanaf 19.30 uur. Inschrijven kan via start-2-finish.nl/halloween-run.
Artikel geplaatst op: 09 oktober 2018 - 13:33

Gerelateerd

Delen