Adriana Strating nieuwe directeur van KAF

ALMERE - Adriana Strating wordt de nieuwe directeur van KAF (Kunstlinie Almere Flevoland). Per 1 november volgt zij Jeroen van de Wiel op, die na ruim vijf jaar het stokje aan haar overdraagt.

onderschrift

 De Raad van Toezicht van Kunstlinie Almere Flevoland heeft Strating benoemd tot nieuwe directeur van de stichting. Voorzitter Guus Stoelinga laat in een persbericht weten uit te zien naar de samenwerking. ‘’We hebben haar leren kennen als een verbinder met een grote ervaring en interesse in de culturele sector. Haar ervaring als ondernemer in combinatie met een out-of-the box mentaliteit maken dat zij voor ons de geschikte persoon is om KAF naar een volgende fase te leiden.”

 

Adriana heeft ruim dertig jaar ervaring in diverse leidinggevende functies binnen de culturele en aanpalende sectoren. De laatste tien jaar heeft zij zich daarbij met name gericht op het professionaliseren en uitbouwen van culturele organisaties die na een verandertraject toe waren aan het uitbouwen en bestendigen van hun positie in de culturele markt. ‘’Ik ga met veel energie mijn brede kennis en ervaring inzetten voor Kunstlinie Almere Flevoland. Een organisatie met een prachtig cultuur maatschappelijk product waar ik zowel heel veel passie voor heb, alsook heel veel mogelijkheden voor zie.’’

 

Artikel geplaatst op: 10 oktober 2018 - 11:13

Gerelateerd

Delen