Almeerse zussen winnen award voor beste bruiloftsmuziek

ALMERE – De Almeerse zussen Janine en Lisette Vos hebben als The Weddingsingers de nationale award voor de beste bruiloftsmuziek gewonnen van Zankyou Weddings. “Dit is echt een kroon op ons werk”, aldus de trotse zangeressen.

Janine en Lisette Vos zingen tijdens huwelijksceremonies en daarmee hebben zij een award gewonnen. (Foto: Rob Rotgers Fotografie)


Het online huwelijksplatform Zankyou organiseert elk jaar de ZIWA Zankyou International Wedding Awards voor professionals in de huwelijksbranche. "Een paar weken geleden wonnen we al regionale award. Daar waren we al heel trots op, omdat in deze ronde het publiek ons aanwees als de beste", vertellen de dames. " Maar deze nationale award is extra speciaal. In de ogen van zowel het publiek, als de vakjury en Zankyou behoren wij tot de top 3 van Nederland!"
Janine en Lisette zingen voornamelijk tijdens de huwelijksvolttrekking zelf. "Onze bijdrage aan een ceremonie is nooit hetzelfde. Het bruidspaar kiest namelijk zelf de liedjes, waar we een tweestemmig arrangement voor maken, begeleid door orkestbanden of door een gitarist of pianist."
De Almeerse zussen hebben altijd samen gezongen. Janine is afgestudeerd aan het conservatorium, zong in musicals bij Stage Entertainment, was achtergrondzangeres van André Hazes sr en gaf les aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten. Sinds 2008 runt zij haar eigen zangstudio in Tussen de Vaarten. Lisette heeft Slavische talen gestudeerd, maar bleef altijd zingen. Naast haar werk als zangeres is zij leerkracht op OBS de Archipel. "Al sinds 2002 luisteren wij als The Weddingsingers huwelijksceremonies op met live muziek. En dat doen we nog altijd met ongelooflijk veel passie."

Artikel geplaatst op: 19 oktober 2018 - 07:51

Gerelateerd

Delen