Winter Art Fair op de Paal 37

HAVEN - Kunstenaars van de Paal 37 organiseren een Open Huis met Winter Art Fair op zondag 25 november. De deuren van de ateliers gaan wagenwijd open en creatieve ondernemers en kunstenaars zijn allemaal aanwezig.

Dit jaar is er als extra een cursistenexpositie ter gelegenheid van het eerste lustrum van Atelier MW van beeldend kunstenaar Myriam Weisz. Zij is, nadat in 2013 alle kunstdocenten werden ontslagen bij de toenmalige Kunstlinie, vijf jaar geleden voor zichzelf begonnen op De Paal 37. Inmiddels bestaat Atelier MW 5 jaar en zijn er schildercursussen op 4 verschillende dagdelen, zomercursussen en diverse workshops.
Winter Art Fair
Met de wintermaanden voor de deur is de tijd aangebroken om bijzondere geschenkjes en prachtige pronkstukken te verzamelen om cadeau te geven tijdens de decemberfeesten. Naast de eigen ondernemers op De Paal is op de Winter Art Fair ook een aantal gastkunstenaars aanwezig. Samen zorgen zij voor een heel divers en breed aanbod aan kunst en creatieve cadeaus. Van schilderijen, beelden, tekeningen, sculpturen, textielkunst, tot verlichting, grafieken, sieraden en keramiek.
Meer informatie: www.facebook.com/kunstopdepaal
Artikel geplaatst op: 12 november 2018 - 14:17

Gerelateerd

Delen