Open dag Parkhuys tijdens Wereldkankerdag

FILMWIJK - Parkhuys Almere organiseert een open dag op zaterdag 2 februari, tijdens Wereldkankerdag. Iedereen is van 10.00 tot 16.00 uur van harte welkom bij Parkuys Almere, aan de Bunuellaan 1.

Voor wie ziek is(geweest), of wie iemand in de omgeving die kanker heeft (gehad) of voor wie een dierbare aan kanker heeft verloren is er in het Parkhuys een breed aanbod aan zorg, ondersteuning en begeleiding beschikbaar. Tijdens de open dag kunnen bezoekers een rondleiding krijgen door de sfeervolle ruimtes. De vrijwilligers (gastvrouwen en groepsbegeleiders) geven informatie over het inloophuis en vertellen alles over de activiteiten en lotgenotencontacten die het Parkhuys haar gasten te bieden heeft.
Bezoekers kunnen ook deelnemen aan de activiteiten van het Open Atelier, schilderen, creatief of mandalatekenen. Tevens is er een demonstratie Tai Chi, Moment met klankschalen en Ontspannen met Mindfulness.
De Parkhuys open dag is bedoeld voor iedereen die een kijkje wil nemen in ons inloophuis. Dus kom gerust langs, en neem iemand mee.
Meer informatie: www.parkhuysalmere.nl
Artikel geplaatst op: 21 januari 2019 - 10:54

Gerelateerd

Delen