Zoekmachine voor nieuwbouwwoningen en zelfbouwkavels in Almere

ALMERE - Het aanbod van nieuwbouwwoningen en vrije zelfbouwkavels in Almere is vanaf nu te vinden via één website. De website www.almerewoont.nl heeft een uitgebreide zoekmodule, bevat informatie over nieuwbouwwijken, ontwikkelingsplannen en nieuws over nieuwbouw in de stad.
(Foto: aangeleverd)

Almere Woont is een onderdeel van het regionale zoekplatform Amsterdam Woont. Hierdoor kunnen woningzoekers ook het aanbod in de regio bekijken en vergelijken. Via een persoonlijk account blijven woningzoekers op de hoogte over het nieuwste aanbod en het laatste nieuwbouwnieuws. De informatie op de website komt tot stand door alle partijen die lid zijn van het platform, zoals de gemeente Almere, projectontwikkelaars en makelaars.
Almere Woont is een initiatief van de gemeente Almere. In de stad wordt volop gebouwd, een centraal informatiepunt voor vragen van belangstellenden en woningzoekers was er niet. Met dit platform brengt de gemeente de informatie over Almeerse nieuwbouwontwikkelingen samen. Wethouder Maaike Veeningen lanceerde het platform donderdag 14 februari tijdens een netwerkbijeenkomst van Stichting Amsterdam Woont op een mooie locatie in Duin.
www.almerewoont.nl
Artikel geplaatst op: 15 februari 2019 - 15:59

Gerelateerd

Delen