Twee keer op rij feest bij Stella’s Fietsenwinkel

BUITEN - E-bikespecialist Stella opende op donderdag 30 april een nieuw E-bike Testcenter in Almere. Sinds de opening is al twee keer op rij feest gevierd. Het Nunspeetse fietsenmerk gaf namelijk twee keer op rij een gratis e-bike weg.


Het nieuwe E-bike Testcenter in Almere werd op 30 april officieel geopend. De officiële opening werd feestelijk afgesloten met het verloten van een gratis Stella e-bike. In Almere was mevrouw F. Dikken de gelukkige winnares.
Op 10 juni was het weer feest bij Stella’s Fietsenwinkel in Almere. Sinds die dag fietsen meer dan 50.000 mensen op Stella Livorno e-bike. “Nadat drie jaar geleden de productie van de eerste Stella Livorno werd gestart, is 10 juni deze mijlpaal bereikt. De 50.000 Livorno e-bike werd verkocht in Almere. Dit is een compliment en kroon op ons werk. Dat mag dan ook gevierd worden. Daarom gaven we aan de 50.000ste koper de Stella Livorno e-bike cadeau, vertelt Johan Makaske, woordvoerder van Stella.
Het nieuwe E-bike Testcenter in Almere is te vinden bij winkelcentrum Doemere aan de Miamistraat 24. Bezoekers kunnen in de omgeving de elektrische fietsen van Stella rustig testen. Klanten kunnen hier ook terecht voor e-bike service.

Artikel geplaatst op: 16 juni 2019 - 16:11

Gerelateerd

Delen