Jacco (12) start muffin-actie voor ongeneeslijk zieke tante

ALMERE – De 12-jarige Jacco uit Almere is een actie gestart voor zijn ongeneeslijk ziekte tante. In een week tijd verkocht hij al ruim 350 zelfgebakken muffins en haalde daarmee 850 euro op. Jacco gaat deze hele maand nog door met bakken.

(Foto: aangeleverd)


“Mijn moeder heeft de stichting Voor Haar opgericht, met als belangrijkste doel het inzamelen van geld voor een mooi afscheid van mijn tante. Het geld wat er overblijft gaat naar het VU Cancer Center Amsterdam voor onderzoek naar hersentumoren”, vertelt Jacco. De stichting gaat zelf actief donateurs werven, maar Jacco wilde zelf ook iets doen voor de stichting. “Omdat ik graag bak en bakker wil worden, heb ik de Muffin Voor Haar By Jacco actie bedacht. Ik doe alles zelf, van het maken van de flyer, tot het afleveren van de muffins.”
Jacco verkoopt zijn muffins voor 2 euro per stuk, maar meer geven mag uiteraard ook. “Er zijn bedrijven die ze bestellen voor hun personeel er komen zelfs mensen uit het Gooi om de muffins op te halen”, vertelt Jacco. Hij wil zijn actie nog heel juli doorzetten, zodat de cheque die hij zijn tante uiteindelijk wil overhandigen zo hoog mogelijk wordt.
Wie de actie Muffin Voor Haar By Jacco wil steunen, kan een bestelling plaatsen via jaccopepijn@gmail.com.

Artikel geplaatst op: 12 juli 2019 - 08:22

Gerelateerd

Delen