Forever young festival 2019
Feest voor senioren op Esplanade

ALMERE CENTRUM - Na het succes van de voorgaande twee edities vindt op woensdag 21 augustus de derde editie van het jaarlijks terugkerende Forever Young Festival plaats op de Esplanade in Stad.
Het festival, speciaal georganiseerd voor senioren, is een dag vol met muziek, theater, workshops, spel en beleving. Het festival heeft een zeer divers programma met bekende artiesten zoals Willeke Alberti, Ernst Daniël Smid en La Familia. Van zang tot dans en van cabaret tot theater: Forever Young Festival wordt opnieuw een belevenis voor alle bezoekers.
Het festivalterrein heeft ruim acht venues waar de verschillende optredens en activiteiten plaatsvinden. De diversiteit aan spiegeltenten, kleine theatertentjes, workshops, een reuzenrad, ludieke straatartiesten, een talentenpodium, sfeervolle aankleding en een nostalgische kermis leveren hier een bijdrage aan. Bijna alles is overdekt en het ruime festivalterrein biedt voorzieningen voor mensen met een beperking, zodat iedereen veilig en comfortabel met een rolstoel, rollator of een scootmobiel het festival kan bezoeken.
Forever Young Festival is toegankelijk voor senioren van 65 jaar en ouder. Uiteraard mag er per senior een mantelzorger of familielid (18) mee voor de begeleiding. Voor ruim 3000 kwetsbare ouderen is het festival gratis toegankelijk. Voor de overige 7000 kaartjes wordt een kleine bijdrage gevraagd.
Meer informatie over het festival en de toegangskaarten is terug te vinden op www.foreveryoungfestival.nl
Tijd & locatie: woensdag 21 augustus 2019 van 10.00 tot 20.00 uur Esplanade in Stad
Artikel geplaatst op: 02 augustus 2019 - 10:01

Gerelateerd

Delen