Vernieuwd Strandfestival ZAND zit vol ontdekkingen

ALMERE - Strandfestival ZAND is vernieuwd en zit dit jaar vol geheime, verrassende en smakelijke ontdekkingen. Naast grote artiesten op het hoofdpodium, ZAND Danst en ZAND Feest, staat het festivalterrein vol met leuke nieuwe activiteiten, terrasjes en beachbarretjes. De twaalfde editie is zaterdag 24 augustus van 12.00 tot 00.00 uur op het Almeerderstrand.


Strandfestival ZAND wordt sinds 2008 georganiseerd op het strand van Almere en trekt jaarlijks zo’n 25.000 bezoekers. Deze twaalfde editie heeft een vernieuwde opzet. Naast het hoofdpodium heeft het festival dit jaar twee nieuwe podia met ieder een eigen muzikaal thema: ZAND Danst en ZAND Feest. De line-up is daarmee ook flink uitgebreid. In totaal staan er bijna twintig acts op het programma.

Meer beleving


“Strandfestival ZAND is al elf jaar een gezellig strandfestival voor jong en oud. We merken echter dat mensen op zoek zijn naar meer beleving en verrassing op festivals”, aldus Machiel Hofman van organisator Tribe Company. “Daarom hopen we met de nieuwe podia en het bredere programma nog meer in te spelen op de wensen van onze bezoekers. Strandfestival ZAND blijft zon, water en strand maar vanaf deze editie krijgt het een stuk meer variatie”.
Coen & Sander zijn de nieuwe gastheren van Strandfestival ZAND. Zij nemen het stokje over van Lieke van Lexmond en Jeroen van Koningsbrugge. Ook treedt het 538-duo op als DJ-act, waarbij ze het festival feestelijk afsluiten op het hoofdpodium. De line-up van het festival is hiermee compleet.

Hoofdpodium


Naast Coen & Sander staan Maan, André Hazes, Guus Meeuwis, Ronnie Flex (met zijn Deuxperience band), rapper Kraantje Pappie en The Dirty Daddy’s op het hoofdpodium van ZAND.

ZAND Danst


ZAND Danst is met je blote voeten in het zand en een cocktail in je hand dansen op de lekkerste muziek. Op het programma staan bekende DJ-acts als Lucas & Steve, Kris Kross Amsterdam, Charly Lownoise & Mental Theo, Gregor Salto, Tony Junior en Lady Bee.

ZAND Feest


ZAND Feest is speciaal voor de partygangers, met meezingers en -springers, foute dansmoves en vooral heel veel gezelligheid. In deze area zijn optredens van onder andere de Snollebollekes, Wipneus & Pim, Jeroen van der Boom en de populaire volkszanger Tino Martin.

Kaarten


De ‘Vroege Vogel’ kaarten waren dit jaar volgens de organisatie in een recordtempo uitverkocht. Reguliere kaarten en VIP arrangementen zijn nog verkrijgbaar. Kinderen zijn ook van harte welkom (adviesleeftijd 12), maar moeten wel een eigen kaartje hebben. Voor kinderen onder de 16 jaar is volwassen begeleiding verplicht.
Meer informatie en kaartverkoop via: www.strandfestivalzand.nl.

Artikel geplaatst op: 05 augustus 2019 - 10:50

Gerelateerd

Delen