123inkt.nl breidt uit naar Almere

ALMERE - Webwinkel 123inkt.nl heeft sinds kort een kantoor op de Koningsbeltweg in Almere. Deze uitbreiding was hard nodig, want de webwinkel is met ruim 300 medewerkers uit haar jasje gegroeid.


123inkt.nl begon in 2000 als webwinkel gespecialiseerd in de verkoop van printersupplies en kantoorartikelen. Sindsdien is het oer-Hollandse bedrijf één van de snelst groeiende en meest succesvolle webwinkels van Nederland. Met ruim 2,5 miljoen klanten is 123inkt.nl zelfs marktleider op het gebied van de online verkoop van inktcartridges, toners en kantoorartikelen.

Nieuw pand Almere


Het hoofdkantoor is gevestigd in Nederhorst den Berg, waar ruim 300 enthousiaste medewerkers werkzaam zijn. Het bedrijf wordt gekenmerkt door de informele en gelijkwaardige sfeer, maar ook door de (internationale) groeiambities. Dat hard werken beloond wordt, weten ze inmiddels bij 123inkt.nl. Zo werden ze enkele jaren op rij door de consument verkozen tot “Beste Webwinkel” in de categorie Computer, Hard- en Software. Door het succes is het huidige pand dan ook niet meer opgewassen tegen die constante groei. Daarom werd recentelijk een tweede kantoor geopend op de Koningsbeltweg in Almere. Ook dochterondernemingen 123accu.nl, 123led.nl, 123-3D.nl en 123schoon.nl zijn hier gevestigd. De centrale ligging is erg gunstig en de komst van dit pand biedt volop kansen op het gebied van werkgelegenheid voor de regio Almere.

Artikel geplaatst op: 05 augustus 2019 - 15:13

Gerelateerd

Delen