Aansluiting Tussenring-Hogering buiten de spits dicht

BUITEN - Op woensdag 25 september en donderdag 26 september kan het verkeer tussen 9.00 uur en 15.00 uur geen gebruik maken van de noordelijke aansluiting Tussenring-Hogering (N703-N702). Tijdens deze afsluiting worden omleidingsroutes ingezet.


Eind augustus heeft provincie Flevoland onderhoudswerkzaamheden aan de Hogering-Tussenring uitgevoerd. Op woensdag 25 september en donderdag 26 september vinden afrondende werkzaamheden plaats. De afsluiting treft alleen het verkeer richting Amsterdam (in zuidelijke richting).
Verkeer op de Hogering richting Amsterdam kan niet richting de Tussenring/A6 Almere Buiten-West. Ook kan verkeer op de Tussenring niet naar de Hogering in de richting van Amsterdam. Verkeer richting de Buitenring/Lelystad (in noordelijke richting) ondervindt geen hinder: verkeer op de Hogering richting Lelystad kan naar de Tussenring. Verkeer op de Tussenring kan naar de Hogering richting Lelystad.

Omleidingsroutes


Verkeer tussen de Hogering en Tussenring in zuidelijke richting wordt omgeleid via de Markerdreef en Vrijheidsdreef (en omgekeerd). Verkeer op de A6 naar industrieterrein De Vaart kan gebruik maken van afrit 6 en de Tussenring; omgekeerd loopt de route via de Buitenring en afrit 8.

Artikel geplaatst op: 19 september 2019 - 08:43

Gerelateerd

Delen