Kerstvakantie in Kindercasla

CASCADEPARK – Kindercasla biedt tijdens de kerstvakantie voor kinderen van alle leeftijden leuke en leerzame activiteiten. Alle activiteiten staan in het thema van kerst en de thema’s bouwen, wonen gezond leven en duurzaamheid.
Op zondag 22 december, van 13.00 tot 15.00 uur kunnen kinderen van alle leeftijden meedoen met het maken van grote kerstbomen van karton. Snijden, vormen, beschilderen en versieren. Deelname is gratis.
Voor kinderen van 6 tot 9 jaar zijn de activiteiten van 10.00 tot 12.00 uur en voor de oudere kinderen van 10 tot 12 jaar zijn de activiteiten van 13.00 tot 15.00 uur.
Op maandag 23 december kunnen kinderen een sfeervolle kerstkamer, compleet met kerstboom, haardvuurtje, cadeautjes onder de boom en veel gezelligheid. Voor de echte kerstboom, of als versiering voor het raam of aan de deur kunnen vrolijke kerststerren worden gemaakt. Deelname kost 2,50 euro. Op dinsdag 24 december kunnen kinderen een Praatflat maken. Een model (met een moeilijk woord ‘maquette’) van luciferdoosjes van een echte architect Herman Herzberger is hierbij de inspiratiebron. Zijn model laat zien dat flats niet saai hoeven te zijn en dat de bewoners er met elkaar kunnen praten. Deelnemers moeten zelf kleine doosjes meenemen. Deelname kost 2,50 euro.
Op zaterdag 4 januari kunnen kinderen een groentestad bouwen. Deelname kost 2,50 euro.
Aanmelden is mogelijk via: info@kindercasla.nl.
Artikel geplaatst op: 18 december 2013 - 07:00

Gerelateerd

Delen