Chocolademelk en glühwein voor Stichting Calipso

STAD CENTRUM – Leden van Rotary Club Almere New Town delen op 19, 21, 22, 23 december op het Forum en het Stationsplein chocolademelk en glühwein uit aan het winkelend publiek. De traktatie is gratis, maar vrijwillige donaties voor de Stichting Calipso worden op prijs gesteld.
Het centrum van Almere maakt zich op voor de feestdagen. In de straten en pleinen is het inmiddels voluit kerstsfeer. Maar Kerstmis is ook de tijd van zorg om elkaar. Daarom organiseert Almere Centrum in samenwerking met Rotary Club Almere New Town deze actie voor de stichting Calipso.
De Stichting Calipso (Centrum Anders Leven in een Inspirerende Persoonlijke Sociale Omgeving) is een wooninitiatief van ouders met een zoon of dochter met een verstandelijke beperking. In de sociale woonomgeving die nu wordt gebouwd, kunnen deze kinderen zelfstandig wonen en zorg ontvangen (particulier woon/zorginitiatief).
Vanuit de kerstgedachte hebben Almere Centrum en de RC Almere New Town de handen ineengeslagen om zoveel mogelijk geld op te halen voor de Stichting Calipso. Almere Centrum zal een donatie van 2.500 euro aan Stichting Calipso geven.
Extra koopavond

Op maandag 23 december is er een extra koopavond in Almere Centrum en zijn de winkels geopend tot 21.00 uur.
Artikel geplaatst op: 16 december 2013 - 13:04

Gerelateerd

Delen