Dansspektakel voor het goede doel

DE GRIENDEN – Dansschool Dynamic Dance World organiseert zondag 26 januari van 13.00 tot 21.00 uur, bij de Party Factory aan de Kadegriend 11-13, het dansspektakel ‘Back to the Roots’. Tijdens dit gratis toegankelijke evenement zijn er verschillende internationale dancebattles en dansworkshops waaraan iedereen, tegen een geringe vergoeding, mee kan doen. Mario Bee a.k.a. 'The Black Tarzan' en Shailesh Bahoran hosten het event.

Ook wordt er een loterij gehouden waarbij een jaarabonnement voor Dynamic Dance World te winnen valt. De opbrengst van dit evenement is bestemd voor de Stichting FARE.
Stichting FARE Almere is een non-profit organisatie voor mensen in nood die binnen de stadsgrenzen van Almere wonen. De ‘nieuwe armoede’ wordt door Stichting FARE Almere bestreden door te zorgen voor voedsel, eerstelijns huisraad en praktische raad en daad op het gebied van schulden, werk en inkomen in de meest brede zin van het woord. Daarnaast draagt de Stichting zorg voor begeleiding van deze mensen, waarna ze op ‘eigen benen’ kunnen staan. Ook nazorg hoort bij de werkzaamheden van Stichting FARE Almere.
Onder Stichting FARE Almere valt ook FARE Kids Sport & Activiteiten, kort genoemd FARE Kids, een nieuwe peiler binnen de stichting die tot doel heeft om de kinderen in Almere, die geen uitzicht hebben op mogelijkheden van sport of een uitje, hierin te voorzien.
Jolanda Smit en Jeffrey Roberts zijn de initiators van FARE Kids en zullen ook verbonden blijven aan de Stichting zodat een evenement als Back to the Roots een vast onderdeel blijft binnen de doelstelling van Stichting FARE, de FARE Kids kind laten zijn!
Artikel geplaatst op: 22 januari 2014 - 07:00

Gerelateerd

Delen