‘Blind date’ met Buitenaren op Valentijnsdag

BUITEN CENTRUM - Het Dreamteam Centrum Buiten organiseert op Valentijnsdag, vrijdag 14 februari, voor de derde keer een wandeling in het centrum van Almere Buiten. Samen wandelen, elkaar ontmoeten, af en toe stilstaan en koffie of chocolademelk na afloop, dat is in het kort de ‘blind date’ met Buitenaren, winkeliers, eigenaren en het gemeentelijk gebiedsteam.
Tijdens de wandeling vertellen Buitenaren over de goede dingen die in het centrum zijn gerealiseerd, de mooie dingen die staan te gebeuren, de kansen die er liggen en de tegenvallers die zich voordoen. De kracht van Almere Buiten zit in de energie, de creativiteit en flexibiliteit van de mensen die er werken, de ondernemers en professionals en zeker ook in de betrokkenheid van de mensen die er wonen.
Deelnemers aan deze wandeling worden vanaf 9.00 uur verwelkomd op het gebiedskantoor Almere Buiten, Straat van Florida 12 (de ingang bevindt zich tegenover de kabouter-Florida parkeergarage). De wandeling start om 9.30 uur. Rond 11.00 uur eindigt de ‘blind date’ hartverwarmend met koffie, thee, of warme chocolademelk.
Deelname is kosteloos. Aanmelden is gewenst en kan per mail: hvroege@almere.nl.
Artikel geplaatst op: 12 februari 2014 - 07:00

Gerelateerd

Delen