Betaalbaar wonen in Indische Toren

INDISCHE BUURT – Een betaalbaar driekamerappartement op een toplocatie? Het is nu mogelijk! De Indische Buurt is het bruisende stedelijke gedeelte aan de Evenaar in Almere Buiten. Hier wordt de twaalf verdiepingen hoge Indische Toren gerealiseerd, 61 gloednieuwe driekamerappartementen vanaf 99.500 euro.
De driekamerappartementen in de Indische Toren hebben allemaal een balkon of tuin. (Artist impression: aangeleverd)

Vanuit de Indische Toren is er een adembenemend uitzicht over de stad en de omgeving, met uitkijk over het IJsselmeer en de Oostvaardersplassen. De appartementen bevinden zich op loopafstand van het winkelcentrum en sportfaciliteiten en te midden van winkels en eetgelegenheden. In de nabijheid bevindt zich een treinstation met snelle verbinding naar Amsterdam, Utrecht en Zwolle. Met de auto ben je binnen enkele minuten op de uitvalswegen A6 en A27.
De Indische Toren is ontwikkeld en wordt gerealiseerd door Ispa Vastgoed en Van Pijkeren Woningbouw. De appartementen zijn interessant voor starters, senioren, alleenstaanden en zeker ook voor beleggers.
De driekamerappartementen hebben allen een balkon of tuin. Het appartement kan tegen meerprijs compleet en sleutelklaar worden opgeleverd.
Bezoek het informatie- en verkooppunt op de bouwlocatie aan de Evenaar op de Menadostraat in Almere Buiten of bekijk de website: www.indischetoren.nl.
Artikel geplaatst op: 03 maart 2014 - 13:26

Gerelateerd

Delen